Een vakantiechalet op de Thijmse Berg

  1. Centraal gelegen
  2. Op Zoover beoordeeld met een 9.3
  3. Uiterst kindvriendelijk
  4. Gratis WiFi

Voor een luxe vakantie in Rhenen

Op een unieke plek, midden in het bos en aan de rand van de Grebbelinie en de Veluwe en ook nog dichtbij gezellig dorpen als Rhenen en Veenendaal ligt het mooie, rustige en veelzijdige vakantiepark de Thijmse Berg op de Utrechtse Heuvelrug. Veelzijdig, omdat de Thijmse Berg u veel te bieden heeft voor een heerlijke vakantie in een chalet op de Utrechtse Heuvelrug!

Rhenen ligt aan de noordoever van de Nederrijn. Via een brug is de stad met de Gelderse Neder-Betuwe verbonden. Rhenen ligt op de zuidoostpunt van de Utrechtse Heuvelrug. De oostelijk gelegen en tot de gemeente behorende Grebbeberg  is de laatste heuvel van deze stuwwal, alvorens deze overgaat in de Gelderse Vallei. Liberty Resorts verhuurt op de Thijmse Berg zeer comfortabele chalets.

 
Bekijk hier uw beschikbaarheid en uw prijs

Waarom vakantie op de Utrechtse Heuvelrug?

Vakantiepark de Thijmse Berg ligt midden in Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. Die loopt als een hoge zandrug van de Grebbeberg bij Rhenen tot aan het Gooimeer bij Huizen. Vakantie vieren in een luxe chalet bij de Thijmse Berg is een prima startpunt voor een ontdekkingstocht over de Utrechtse Heuvelrug. Door de unieke ligging van de Thijmse Berg en de luxe chalets bieden u de ideale mogelijkheid voor een ontspannen verblijf. Of u nu lekker wilt tennissen op het park of heerlijk een baantje wilt trekken in het buitenzwembad het behoord tot de mogelijkheden op dit park. Daarnaast bied het u een

Daarnaast kunt u gezellig gaan winkelen in de steden Utrecht, Arnhem en Veenendaal. Ook voor de gezinnen met jonge kinderen is er op het park maar ook daarbuiten veel te beleven, Denk alleen al aan Ouwehands Dierenpark wat om de hoek ligt van ons mooie park. Ook kunt u geweldig fietsen in deze mooie provincie en kunt u ook cultureel uw hard ophalen. Het Kröller-Müller Museum op 22 kilometer van het park is een absolute aanrader.

Een vakantiechalet op de Thijmse Berg

Een chalet op de Thijmse Berg is een uitstekende keuze waar U geen spijt van zult krijgen. Jong en oud zullen zich binnen en buiten het vakantiepark uitstekend kunnen vermaken. De klantwaardering 9,2 bij Zoover getuigt daarvan!

Faciliteiten op de Thijmse Berg

​De Thijmse Berg heeft verschillende faciliteiten. De kinderen kunnen lekker zwemmen in het buitenzwembad. Bij mooi weer is de buitenbar bij het zwembad geopend. U kunt zo genieten van een koel drankje tijdens het zwemmen. Naast het buitenzwembad is is er ook een waterspray park op de Thijmse Berg aanwezig. Uw kunt uw kinderen vanaf het gezellige terras van Restaurant 't Paviljoen in de gaten houden. Wilt u lekker sportief bezig zijn tijdens uw vakantie op de Thijmse Berg dan kunt u zich uitleven op de tennisbaan of in de voetbalkooi. Op de Utrechtse Heuvelrug zijn tal van outdoor activiteiten mogelijk. 

 
Bekijk hier dit prachtige park op de Utrechtse Heuvelrug
 

Wij nemen contact met u op

 
Interieur de Thijmse Berg