Fietsen en overnachten in Drenthe

Drenthe: de mooiste provincie om te fietsen!

Geen enkele provincie in Nederland heeft zo voor in petto voor de fietsliefhebber als de provincie Drenthe. De ongerepte natuur en de authentieke, gezellige dorpjes maken dit deel van Nederland een prachtige plek om te ontdekken vanaf uw fiets. Drenthe is bezaaid met mooie natuurgebieden, meren en toeristische trekpleisters, wat het zeer de moeite waard maakt om te bezoeken. Op de Drentse hei kunt u ontsnappen aan de hektiek van het dagelijkse leven, u waant zich ver weg van de bewoonde wereld en komt volledig tot rust in een adembenemende omgeving.

Fietsen en overnachten in Drenthe

Op alle parken van Liberty Resorts in Drenthe is het mogelijk om een luxe overnachting te combineren met een mooie fietsvakantie. In de luxe vakantievilla's van Vakantiepark Het Timmerholt, kunt u comfortabel overnachten terwijl u de dag besteedt aan het verkennen van de schoonheden die Drenthe u te bieden heeft. 

Naast het feit dat het voor u mogelijk is om uw eigen fiets mee te nemen naar een verblijf op één van deze parken, kunt u bij de receptie terecht om een goede fiets te huren tegen een voordelig tarief. Bekijk de verschillende pagina's van deze parken om te ontdekken wat er mogelijk is. Op elk park kunt u dames- en herenfietsen huren en een kinderzitje. In sommige gevallen is het ook mogelijk om een mountainbike te huren.

De Drentse natuur heeft u veel te bieden

Als u zich in Drenthe bevindt, gaat de schoonheid van de omgeving zo ver als het oog kan strekken. Dit blijkt alleen al uit het feit dat de noordelijke provincie bezaaid ligt met uitkijktorens, wat ook voor de kinderen een fietsvakantie in Drenthe bijzonder de moeite waard maakt! Los van de natuur is een verblijf in Drenthe iets wat voor het hele gezin de moeite waard is. Drenthe biedt een grote hoeveelheid aan attractieparken en recreatieactiviteiten!

 

Gevoel voor het juiste vakantieadres!

  • Gasten beoordelen de parken gemiddeld met een 8,5
  • Flexibele aankomsten; u hoeft bij ons niet per se van zaterdag tot zaterdag te boeken
  • De parken zijn persoonlijk bezocht door onze reisspecialisten
  • Reisspecialisten die u graag voorzien van advies
  • Kleinschalige vakantieparken
  • Al meer dan 15 jaar aanbieder van vakantievilla's
  • Actief in Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Oostenrijk
  • Meerdere mogelijkheden om veilig online te betalen o.a. IDEAL en VISA 

Onze reisspecialisten adviseren u graag dagelijks. Wij zijn telefonisch bereikenbaar van 09.00 uur tot 21.00 uur. Stuurt u ons een e-mail dan zullen wij deze binnen 24 uur beantwoorden. 

De reisspecialisten van Liberty Resorts

                                    Thomas                           Tineke                          Lena

Vakantiepark Het Timmerholt

Nieuw bij Libery Resorts: Vakantiepark Het Timmerholt! Midden in het schitterende Drentse landschap, op 2 km afstand van het centrum van Westerbork, ligt Vakantiepark Het Timmerholt. Met luxe vakantie huizen geschikt voor 2 tot 25 personen!