Boek nu direct voor 2018
Skivakantie in Oostenrijk
Boek nu direct voor 2018
Skivakantie in Oostenrijk
Geniet van het mooie weer in de nazomer van Frankrijk

Joint Promotions

  1. Joint promotion
  2. Merk versterken
  3. Liberty Resorts en...?

Samenwerken met Liberty Resorts

Wilt u een mooie samenwerking aangaan met een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van vakantiewoningen in Frankrijk? Graag komen wij dan met u in contact zodat wij samen onze krachten kunnen bundelen en een mooie joint promotion kunnen beginnen.

​Liberty Resort​s

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur en beheer van vakantiewoningen in Frankrijk. Met ruim 12 parken in Frankrijk zijn wij toonaangevend als aanbieder van vakantie woningen. Naast het ruime aanbod in Frankrijk is Liberty Resorts ook actief in Nederland, Belgie, Spanje en Oostenrijk.

Joint promotions met Liberty Resorts 

Liberty Resorts kan voor u de ideale partner zijn. Samen de krachten bundelen in een merkversterkende joint promotions actie. Wij hebben de overtuiging dat een joint promotions actie van toegevoegde waarde is voor u en voor ons. Mogelijk acties zouden resultaat kunnen hebben voor de lange termijn maar ook voor de korte termijn.

​Mocht u eens van gedachten willen wisselen over een mogelijke joint promotion actie. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@libertyresorts.nl of +31 (0)318 470 700.

​Voordelen van joint promotions

  • ​Samenwerken met een toonaangevend bedrijf in de toeristische sector
  • Thematische invulling van uw promotie
  • Samen ons merk versterken in de markt