Karpervissen Frankrijk
Karpervissen Frankrijk

Karpervissen Frankrijk

Karpervissen Frankrijk in Hameau de la Maridèle

Hameau de la Maridèle: vis- en vakantiebestemming bij uitstek! Wie wil er nu niet van rust, ruimte en natuur genieten en daarbij ook nog enorme vissen op het droge hengelen? Het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als ook het hele gezin zich vermaakt door te zwemmen, te genieten van de omgeving en activiteiten te ondernemen. Onvoorstelbaar, denkt u? Toch niet, want dan is vakantiepark Hameau de la Maridèle de ideale vakantiebestemming voor u. Het vakantiepark ligt in hart van Frankrijk in een schitterend natuurgebied.

Recreëren in de natuur

Het twaalf hectare grote vakantiepark Hameau de la Maridèle is een oase van rust, ruimte en natuur. Verspreid over het park liggen de vakantiewoningen, allen gesitueerd rondom twee grote visvijvers. Daarnaast beschikt het park over een verwarmd binnen- en buitenzwembad, een speeltuin en een recreatieruimte. Genoeg te doen en te beleven dus voor het hele gezin. 

Genieten van de hengelsport

Vissen kunt u in de twee visvijvers van het park. Er is hier een keur aan vissen te vangen: witvis, snoek, snoekbaars, meerval en vooral enorme karpers. Voor het vissen op Hameau de la Maridèle is geen vergunning nodig indien u een accommodatie huurt. Zowel de vijvers als het visbestand worden onderhouden door een team dat dagelijks op het terrein te vinden is. Bij hen kunt u ook informatie inwinnen over vistechnieken, aas enzovoort. Niets staat dan ook een enorme vangst nog in de weg. 

​Varen en zwemmen in het meer is verboden. Op 5km van het vakantiepark ligt een groot meer waar dit wel mag. Voor de echte sportvissers biedt de regio heel veel gevarieerd viswater. Op de volgende website kunt u meer informatie vinden over de officiële viswateren in de regio, vergunningen, tarieven en welke vissen er te vangen zijn. Voor meer informatie, klik hier.

Sfeerimpressie Maridele

Zien en beleven

Hameau de la Maridèle ligt in het Parc Regional Naturel du Périgord Limousin, een beschermd natuurgebied, op 850 autokilometers van Utrecht. De Limousin ligt in het hart van Frankrijk en wordt door velen gezien als één van de mooiste streken in Frankrijk. De omgeving leent zich bij uitstek voor een sportieve vakantie. U kunt er onder andere: paardrijden, kanoën, zwemmen, golfen, wandelen en mountainbiken. In de prachtige omgeving is ook veel te bekijken: historische kastelen, verstilde dorpjes, eeuwenoude wijnkelders en interessante musea. 

Van alle gemakken voorzien

Op het park vindt u verschillende typen vakantiewoningen. Er zijn huisjes voor zowel twee tot vier als zes tot acht personen. De comfortabele woningen zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikken ze onder meer over: een vaatwasser, wasmachine, tv en magnetron. Daarnaast kunt u uw auto direct naast het huisje parkeren. Alle vakantiewoningen zijn vrijstaand, omgeven door veel groen en hebben een deels overdekt terras. Het merendeel van de vakantiehuizen liggen binnen het bereik van uw electronische hengels, zo ontvangt u een goed signaal en kunt u vanaf uw terras van uw vakantiewoning prettig vissen.

Heerlijk van het buitenleven genieten, begint hier!
 

Heeft u nog vragen?

Onze reisspecialisten helpen u graag!

0318-470700