Luxe vakantievilla’s in de Provence

Luxe vakantievilla´s in de Provence

De Provence is een heerlijke vakantieregio in Zuid-Frankrijk! U vindt hier alles voor een geslaagde vakantie: historische steden met een legio aan attracties, fraaie landschappen en geurende velden. Kenmerkend voor de Provence zijn de paarse lavendelvelden, de eeuwenoude abdijen en schitterende natuur met als hoogtepunten de Verdon canyon en het Luberongebergte. Publiekstrekkers zijn de brug van Avignon, de brocantemarkt van Isle sur la Sorgue en de vele truffelmarkten en wijnhuizen. Wie in alle comfort in de Provence wil logeren, is bij ons aan het goede adres. Wij bieden luxe vakantievilla’s in de Provence, veelal met Nederlandse privé-eigenaren, waardoor iedere vakantiewoning een eigen karakter heeft.  

Boek uw vakantievilla´s met de voordelen van Liberty Resorts

Van Liberty Resorts mag u meer verwachten. Boekt u uw vakantievilla in de Provence bij ons, dan kunt u genieten van een uitstekende service. Ons team helpt u graag met het vinden van uw ideale vakantiewoning.
Bij Liberty Resorts kunt u zelf bepalen op welke dag u aankomt en vertrekt. U hoeft niet van zaterdag tot zaterdag te verblijven, maar komt aan wanneer u wilt. Zo wordt een lang weekend weg of een extra lange week verblijven in luxe wel heel aantrekkelijk!

Mooiste vakantievilla in de Provence 

Wat is onze mooiste vakantievilla in de Provence? Al onze vakantiehuizen zijn mooi ingericht, bieden een zwembad en andere leuke faciliteiten, zoals tennisbanen en golfbanen. Naast een prachtige vakantiewoning, met ruime tuinen biedt de centrale ligging u alle mogelijkheden om de Provence te ontdekken. De Verdon en het Lac de Sainte Croix bevinden zich in dit deel van de Provence. De luxe vakantievilla’s van Domaine les Demeures du Luc liggen nabij een van de bekendste trekpleisters van de Provence, de Fontaine de Vaucluse en het idyllische plaatsje Isle sur la Sorgue. Tot slot hebben we nog de mooie vakantievilla’s in Nans-les-Pins op het park Le Jardin du Golf. Dit villapark is gesitueerd aan de voet van het Sainte-Baume massief.

Vakantievilla Provence met kinderen 

Zijn de vakantiehuizen geschikt voor kinderen? Absoluut, al onze vakantievilla’s zijn goed uitgerust voor een vakantie met kinderen in de Provence. De meeste vakantiewoningen zijn vrijstaand en beschikken over een ruime tuin, waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Veel villa’s hebben daarnaast een privé-zwembad. Op het terrein zijn tevens diverse speeltoestellen aanwezig.

Vakantievilla Provence voor stellen 

Zijn de vakantieparken in de Provence ook geschikt voor stellen? De luxe villa’s bieden alle rust en comfort die u zoekt tijdens uw vakantie. Aangezien de meeste villa’s vrijstaande woningen zijn, heeft u geen last van buren. De parken bieden veel vermaak voor volwassenen, waaronder mooi aangelegde tennisbanen en golfbanen. Ook WIFI is aanwezig.

Waar kan je mooi logeren in de Provence? 

De Provence biedt een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden. Zowel cultuurliefhebbers als natuurliefhebbers vinden hier hun ding. Wilt u dicht bij de Middellandse Zee verblijven, kies dan voor onze vakantieparken bij Nans-les-Pins. Wilt u eerder de bergen opzoeken, kies dan voor onze vakantieparken in Aups of Fontaine de Vaucluse. Neem zeker ook een kijkje naar het vakantiepark in de Ardèche: deze villa’s bevinden zich ook in een prachtig landschap, niet ver van de Provence. 

Villapark Le Jardin du Golf

Villapark Le Jardin du Golf ligt op een prachtige locatie in Nans les Pins, niet ver van de Middellandse Zee. De 59 luxe vakantievilla’s zijn geschikt voor 4, 6 en 8 personen.

Domaine Les Demeures du Luc

Domaine Les Demeures du Luc ligt op een van de mooiste locaties van de Provence: op slechts 2 kilometer van het pittoreske Fontaine-de-Vaucluse.

Domaine La Vallée de la St. Baume

Domaine La Vallée de la Sainte Baume ligt op een fraaie locatie in Nans les Pins, aan de voet van het massief ‘La Sainte-Baume’. De 32 vrijstaande villa’s van dit viersterren villapark zijn met veel luxe ingericht en afgewerkt.