Mooie appartementen in Spanje

Mooi appartement in Spanje

Mooi appartement in Spanje

De Middellandse Zee in Spanje is sinds mensenheugenis een populaire vakantiebestemming. De prachtige Costa’s, de zonnige zandstranden, het bergachtige achterland en het bruisende uitgaansleven maken de Spaanse kust ook nu nog steeds tot een top vakantiegebied in Europa. Door het groot aantal uren zon per dag brengen de meeste toeristen de tijd doorgaans door op het strand of op de boulevards. ’s Avonds is het lekker druk op de vele terrasjes aan de Spaanse kust. Maar het is wel net zo heerlijk als je na een dag op het strand de rust en het comfort kan opzoeken van een luxe appartement. Liberty Resorts heeft de mooiste appartementen in Spanje uitgezocht om een luxe vakantie bij het strand te bieden: penthouses in Valencia en luxe appartementen in Altea bij Benidorm. Neem een kijkje naar de sfeervolle accommodaties en boek vandaag nog een weekje of langere tijd vakantie bij de Spaanse kust.

Appartementen huren in Spanje

Meer naar het zuiden hebben we nog meer mooie appartementen in Spanje. U kunt er verblijven in een leuk vakantiepark in de omgeving van Benidorm. In de plaats Altea bij de kust van de Middellandse Zee ligt het vakantiecomplex Semiramis II, waar u een luxe appartement tot 6 personen kunt huren. De mooie appartementen in Altea zijn geschikt voor stellen en voor gezinnen met kinderen. Ook met de hele familie is dit een leuke vakantiebestemming. De moderne inrichting van het appartement is fraai gecombineerd met Spaanse karakteristieke bogen. De accommodaties in Altea bieden een prachtig vergezicht over de kust en de bergen nabij Benidorm.  Jong en oud kunnen zich uiteraard vermaken bij het zwembad en ook in de buurt van het vakantiepark is er altijd wat te beleven.

Spanje

Onze appartementen aan de Costa Calida en Costa Blanca.

Onze appartementen aan de Costa Calida en Costa Blanca.

Condado de Alhama

Condado de Alhama is met meer dan 3.000 zonuren het gehele jaar door een aangename bestemming. Het park bied uitstekende faciliteiten, zo zijn er bijvoorbeeld meerdere zwembaden en een prachtige golfbaan

Semiramis II

Geniet van een prachtig uitzicht onder de Spaanse zon. Of u nu in de zomer op vakantie gaat of in de winter van de zon wil genieten, boek uw vakantie op ons unieke Resort in Altea. Het terrasappartement van Semiramis II is zeer compleet en luxe ingericht. De grote appartementen zijn geschikt voor maximaal zes personen.