Résidence La Pinede
Résidence La Pinede

Résidence La Pinède is afgelopen maanden vernieuwd

Wij heten u weer van harte welkom op Résidence La Pinède

Afgelopen maanden is er hard gewerkt op ons park Résidence La Pinède. De villa's en appartementen zijn allemaal gerenoveerd en voorzien van een nieuw interieur.

Centraal op het park ligt het zwembad met ligbedden waar u heerlijk kunt relaxen. Maar op slechts 300 meter van het park ligt u op het prachtige zandstrand van Le Barcarès. Op de heenweg kunt u zelfs nog een verse croissantje halen bij de Super U. U waant zich hier als een God in Frankrijk.

Boek hier uw strandvakantie op Résidence La Pinède
 

5 tips van onze reisspecialist Lena

Reisspecialist Lena
  1. Zandstranden; vergeet vooral uw zwemkleding niet als u naar Résidence La Pinède gaat. Met meer dan 8 kilometer aan zandstrand en het gehele jaar zon is La Pinede uw ideale vakantiebestemming voor een zon, zee en strandvakantie.
  2. Watersport; liever wat meer actie tijdens uw vakantie op aan de Middelandse Zee? Op slechts 2 kilometer van Résidence La Pinède kunt u terecht voor diverse watersport activiteiten.
  3. Wijnparadijs; Als wijnliefhebber moet u een bezoek brengen aan het wijndorp Maury, waar tal van plaatselijke AOC’s en wijnen van de Côtes Catalanes te koop worden aangeboden. Doe hetzelfde in Leucate. Vooral de Muscat de Rivesaltes en de Fitou zijn hier zeer populair.
  4. Narbonne; deze hippe provinciestad met een indrukwekkende kathedraal is een prachtig staaltje architectuur uit de 12e en 14e eeuw. In Narbonne vinden we ook een overblijfsel van de Via Domitia, de eerste Romeinse weg die in Frankrijk werd aangelegd.
  5. Port Barcarès; Port Barcarès is een bruisende badplaats waar zeker in de maanden juli en augustus veel te beleven is. Omdat deze badplaats op loopafstand van Résidence La Pinède ligt, kunt u hier 's avonds lekker eten of nog lekker genieten van drankje en de zon in de Middelandse zee zien zakken.

Kunnen wij u helpen?

De reisspecialisten van Liberty Resorts helpen u graag met het zoeken naar de juiste vakantiebestemming voor u. Doordat wij alle parken persoonlijk hebben bezocht weten wij veel van onze parken en kunnen u dan ook extra goed adviseren in uw vakantiekeuze. 

Wij zijn 12 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. 
Stuurt u ons een e-mail voor 16.00 uur? Dan heeft u dezelfde dag nog antwoord.

Wist u dat u ook met ons kunt chatten via onze website? Ook zijn wij te bereiken via WhatsApp

 

Bekijk hier uw vakantiebestemming
 
Résidence La Pinède nieuwe inrichting
 
Résidence La Pinède nieuwe inrichting
 
Résidence La Pinède nieuwe inrichting