Vakantie met kinderen in Frankrijk

Vakantie met kinderen in Frankrijk

Met de kinderen ertussenuit in het zonovergoten Frankrijk, het is een populaire uitstap bij vele families. Frankrijk leent zich dan ook uitstekend om er samen met de kinderen vakantie te vieren. Het mooie weer en het kunnen ondernemen van tal van leuke activiteiten, maakt het tot een zeer geschikte recreatieplek een vakantie met de kinderen.

Relaxen met de kinderen in Frankrijk

Een vakantie met de kinderen kan in Frankrijk zo actief als je zelf wilt. Mocht je het lekker rustig aan willen doen, dan zijn er genoeg mogelijkheden om de tijd op een leuke manier in te vullen. Zo is er in het zuidelijke Ardeche een luxueus vakantiepark aanwezig waar ontspanning en vermaak prachtig samenkomen. Daar kun je zorgeloos dobberen in het privébassin, terwijl de kinderen zich vermaken met leeftijdsgenoten in het gemeenschappelijk zwembad. Als je graag met de kinderen bezig wilt zijn, dan kan dat ook. Domaine Les Rives de l'Ardeche beschikt over vele faciliteiten om gezellig met z'n allen te recreëren.

Ontmoeting met de natuur

En ben je toe aan wat belevenissen buiten het park? Samen met de kinderen kun je tijdens een vakantie in Frankrijk genieten van de schitterende natuur. In de omgeving van Les Vieilles Forges, nabij de Ardennen, ligt een mooi recreatiegebied. Hier kun je met het hele gezin heerlijk aan het strand vertoeven. Er is ook de mogelijkheid het water op te gaan, door te gaan zeilen op het bijbehorende meer, Lac des Vieilles Forges. Mocht je met de kinderen in het zuidelijk gedeelte van Frankrijk op vakantie willen gaan, dan valt het departement Pyrénées-Orientales zeer aan te raden. Naast het feit dat ook hier een vakantiepark (Résidence la Pinède) ligt dat van alle gemakken voorzien is, kun je hier met volle teugen genieten van het natuurlijk schoon dat dit gebied rijk is. Rechts van Pyrénées-Orientales kun je turen over de kabbelende blauwe golven van de Middellandse Zee. Links ervan valt al wandelend het adembenemende berglandschap van de Pyreneeën te bewonderen. Kortom: vakantie met de kinderen in Frankrijk is een tijd vol ontspanning en onuitwisbare indrukken.

Villapark Le Jardin du Golf

Villapark Le Jardin du Golf ligt op een prachtige locatie in Nans les Pins, niet ver van de Middellandse Zee. De 59 luxe vakantievilla’s zijn geschikt voor 4, 6 en 8 personen.

Domaine Les Rives de l'Ardèche

Het Franse Domaine Les Rives de l'Ardèche ligt direct aan de rivier de Ardèche en naast het gezellige dorp Vallon-Pont-d'Arc.

Résidence La Pinède

Het park ligt op slechts 300 meter van het strand, waardoor Résidence la Pinède een uitstekende uitvalsbasis is voor een heerlijke strandvakantie aan de Middellandse Zee.

Domaine Les Demeures du Luc

Domaine Les Demeures du Luc ligt op een van de mooiste locaties van de Provence: op slechts 2 kilometer van het pittoreske Fontaine-de-Vaucluse.