Vakantiepark het Timmerholt

  1. Visvijver met uitgebreid visbestand
  2. Centraal gelegen in Drenthe
  3. Rust, ruimte, natuur gecombineerd met beleving en comfort

Vakantiepark het Timmerholt

Wilt u de dagelijkse drukte even achter u laten dan is Drenthe de ideale uitvalbasis voor uw vakantie of een weekend weg. Centraal in Drenthe ligt in de plaats Westerbork Vakantiepark het Timmerholt met een prachtige visvijver met een uitgebreid visbestand. 

Vanaf het vakantiepark kunt u erop uit trekken om het landschap in de buurt te verkennen. Drenthe staat niet voor niets bekend als de fietsprovincie van Nederland. Met talloze fietspaden kunt u de prachtige omgeving rondom Vakantiepark het Timmerholt ontdekken. Naast de vele fietsroutes door Drenthe kunt u ook heerlijk wandelen langs de grote stukken paarse heide of niet te vergeten de vele zandverstuivingen of de uitgestrekte bossen die Drenthe reik is. 

Als u Drenthe hoort dan denkt u vast ook direct aan de hunebedden één van de vele bezienswaardigheden in deze mooie provincie. Naast cultuur kunt u natuurlijk ook altijd een bezoek brengen aan Wildlands in Emmen. 

Voldoende te doen rondom en op Vakantiepark het Timmerholt. Ontdek rust, ruimte en de natuur van Drenthe gecombineerd met comfort op één van het mooiste vakantiepark van Drenthe.

Luxe landhuizen

De schitterende landhuizen op Vakantiepark het Timmerholt zijn gebouwd rond de visvijver. Dit zorgt niet alleen voor een prachtig uitzicht, maar geeft u ook het ultieme vakantiegevoel. Enkele landhuizen zijn niet gelegen aan de visvijver. Wanneer u toch graag wilt vissen zijn er speciale visplekken gecreeërd voor gasten die geen eigen visvijver hebben.
Alle landhuizen hebben gratis Wi-Fi zijn ruim en van alle gemakken en comfort voorzien die u nodig heeft om heerlijk tot rust te komen. 

Alle landhuizen zijn voorzien van alle gemakken en comfort. De luxe landhuizen hebben zijn uitgerust met een sauna maar wilt u echt even een weekend weg en heerlijk ontspannen? Dan heeft vakantiepark het Timmerholt de wellness landhuizen. Deze zijn voorzien van sauna, zonnebank en jacuzzi.  Alle landhuizen hebben een ruime tuin en bieden u daardoor ook privacy. De prachtige landhuizen voorzien van voldoende comfort, de mooie natuur in Drenthe en de centrale liggen van het park zorgen ervoor dat u echt kunt genieten van uw vakantie in Drenthe!

Faciliteiten op het park

Naast de prachtige visvijver heeft Vakantiepark het Timmerholt een uitgebreid assitiment aan faciliteiten. Wanneer u de prachtige omgeving van Westerbork met de fiets wilt gaan ontdekken dan kunt fietsen huren op het vakantiepark. Ook verhuren wij Stella E-bikes. Maar ook waterfietsen. Voor de sportieveling is er een sportveld en een tennisbaan en kunt u een rondje midgetgolf spelen. Uiteraard is er grote speeltuin een een trampoline. Na een dag de omgeving van Drenthe ontdekt te hebben geen zin om te koken? Op het vakantiepark vindt u restaurant de Brombeer. Hier kunt u ook terecht voor afhaalmaaltijden. Gezellig gourmetten of barbecueën in uw eigen landhuis? Ook dat kunt u regelen via restaurant de Brombeer.
Vakantiepark het Timmerholt is een zeer compleet vakantiepark in Drenthe voor een heelijke vakantie!

 
Luchtfoto Timmerholt
Landhuis Timmerholt