Vakantiepark Les Demeures du Luc
Vakantiepark Les Demeures du Luc

Domaine Les Demeures du Luc

Domaine Les Demeures du Luc ligt op een van de mooiste locaties van de Provence: op slechts 2 kilometer van het pittoreske Fontaine-de-Vaucluse en 4 kilometer van het al even fraaie Isle-sur-la-Sorgue. Het villapark biedt uitzicht over de Monts de Vaucluse en bevindt zich naast de 18 holes golfbaan ‘Golf de Saumane’. Liefhebbers van de azuurblauwe omgeving van de Provence zullen in het bijzonder genieten van hun vakantie op dit park.

Luxe villa's op vakantiepark Les Demeures du Luc

De ruime, vrijstaande villa’s zijn compleet ingericht, geschikt voor 8 personen en eventueel te boeken met een privézwembad (vanaf mei tot en met september zijn de privézwembaden geopend). Hoewel de streek zeer geliefd is onder fietsliefhebbers, blijven velen ook graag op Domaine Les Demeures du Luc om te tennissen, een partijtje jeu-de-boules te spelen of een duik te nemen in het gemeenschappelijke zwembad, wat geopend is van 1 mei t/m 27 september. Tevens is in de meeste villa's wifi aanwezig en spreken de parkbeheerders Nederlands.

 

Wandelen en fietsen in het schilderachtige landschap

In de nabije landschap zijn aansprekende faciliteiten aanwezig voor gasten die naast het verblijven in een luxe villa graag de omgeving willen verkennen. De prachtige natuur is de moeite waard om te verkennen en er zijn talrijke wandelroutes uitgestippeld die dit mogelijk maken. De omgeving van het park leent zich tevens uitstekend voor fietsliefhebbers. De befaamde berg Mont Ventoux ligt vlakbij, wat het vakantiepark een ideale verblijfplaats maakt voor wielrenners. 

In de omgeving van Domaine les Demeures du Luc zijn tal van activiteiten te doen

Wat denkt u van een bezoek aan Avignon, ooit zetel van Pausen en nu hoofdstad van het departement Vaucluse, ligt op slechts 25 km afstand van Saumane en is uw bezoek meer dan waard. Ook het bezoeken van Gordes is zeker een aanrader. Het is één van de meest toeristische stadjes van de Vaucluse. Het lijkt alsof dit oude stadje zo van de bergtop zal afglijden.

Kenmerken van Domaine Les Demeures du Luc

  • Op 2 kilometer van het pittoreske Fontaine-de-Vaucluse
  • Ruime, vrijstaande en luxueuze villa's
  • Tennisbaan aanwezig
  • Jeu-de-boules baan aanwezig
  • Villa's met privézwembad  (geopend van 28 april tot en met 6 oktober)
  • Gemeenschappelijk zwembad (geopend van 28 april tot en met 6 oktober)

Vakantiewijzer

  • Bevindt zich naast de 18 holes golfbaan 'Golf de Saumane'
  • Geschikt voor een actieve vakantie
  • Culture en toeristische trekpleisters in de nabije omgeving
  • Receptie: Nederlands,- Frans,- en Engelstalig

Andere bungalowparken in de Provençe

Domaine La Vallée de la St. Baume

Zoover award winnaar