Domaine les Forges l’Aveneau

Het park Domaine les Forges l'Aveneau is gelegen in Poitou-Charentes in midden-west Frankrijk. Het mooie vakantiepark Domaine les Forges bestaat uit verschillende delen en hier is l'Aveneau er één van. Het parkdeel l'Aveneau is opgemaakt uit ruime, luxueuze villa's met veel privacy en een grote tuin. Zodoende kunt u met het hele gezin genieten van een gedenkwaardige vakantie in Frankrijk!

 

Luxe villa's in een rustige omgeving

L’Aveneau kent twee soorten vakantiewoningen, gesitueerd op ruime kavels met veel privacy: De Villa Birdie is een luxueus ingerichte villa voor twee of vier personen en beschikt over één of twee slaapkamers, een badkamer, een complete inrichting en een groot terras. 


De Villa Eagle is groter (voor 6 personen) en beschikt over drie slaapkamers. Beide typen vakantiewoningen zijn voorzien van een wasmachine en wasdroger. De villa’s zijn van privé-eigenaren, waardoor indeling en inrichting per woning kunnen verschillen. Echter, alle woningen zijn comfortabel ingericht, waardoor u in alle rust kunt geniten van een aangename vakantie in Frankrijk. 

De omgeving van Les Forges

Poitou-Charentes is een aantrekkelijk toeristisch gebied net boven de Dordogne, waar van alles te doen en te beleven is. Net buiten het park kunt u genieten van glooiende landschappen met bossen, beekjes en moerassen. De omgeving kent ook veel meren waar u kunt zwemmen, windsurfen en vissen. Wie van golfen houdt, kan zich uitleven op de 27 holes golfbaan van Blue Green Domaine des Forges. Hoewel de Poitou-Charentes met name bekend staat als paradijs voor natuurliefhebbers, bezit de streek ook een aantal bekende attractieparken zoals Futuroscope en Le Puy de Fou. Hier kunt u genieten van diverse spannende shows en attracties. Wilt u met het gezin een dag naar de Atlantische kust? Ga dan bijv. naar de havenstad La Rochelle of het eiland Ile de Re dat op 1,5 uur rijden van Les Forges ligt.

Kenmerken van de villa's op l'Aveneau

  • Kleinschalig vakantiepark met luxe villa's;
  • Keuze uit twee verschillende type vakantiewoningen, variërend van vier tot zes personen;
  • Kleinschalig en rustig gelegen park; 
  • Diverse centrale faciliteiten aanwezig;

Vakantiewijzer

  • Gelegen in het zonzekere Poitou-Charentes;
  • Veel pittoreske dorpjes in de omgeving;
  • De regio heeft groene, beboste rivierdalen en een aantrekkelijk landschap.
  • Culture en toeristische trekpleisters in de nabije omgeving;
  • Geschikt voor een actieve vakantie;
  • Dag naar de kust (La Rochelle is ongeveer 1,5 uur rijden).
 

Download nu de app met informatie over Domaine Les Forges

Domaine Les Forges app store
Domaine Les Forges Google play