Domaine les Forges La Vigeliere

Domaine les Forges La Vigeliere ligt in midden-west Frankrijk, in het hart van de regio Poitou-Charentes. Deze regio staat bekend om het rijke historische erfgoed en de prachtige omgeving. La Vigeliere is het kleinste deel van het park Domane Les Forges. Op dit parkdeel kunt u heerlijk tot rust komen in één van de mooie vakantievilla's.

De ruim opgezette vakantievilla’s hebben een grote tuin en zijn gesitueerd rondom een prachtig aangelegde 27 holes golfbaan. Het domein beschikt over twee openbare zwembaden.

 

Exclusieve vakantievilla's in het hartje van Frankrijk

La Vigeliere kent twee soorten vakantiewoningen, gesitueerd op ruime kavels met veel privacy: de Villa Grande Dive is een luxe villa voor 4 personen. De exclusieve vakantievilla beschikt over twee slaapkamers en is compleet ingericht. Buiten kunt u genieten van een aangenaam terras en een privézwembad!

De Villa Grande Vonne is groter dan de Villa Grande Dive. Ook deze vakantiewoning is voorzien van privézwembad en beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. Ook in deze villa kunt u gebruik maken van een heerlijk buitenterras. Indien gewenst kunt u een villa reserveren met een wasmachine.

De omgeving van Les Forges

Poitou-Charentes is een aantrekkelijk toeristisch gebied net boven de Dordogne, waar van alles te doen en te beleven is. Net buiten het park kunt u genieten van glooiende landschappen met bossen, beekjes en moerassen. De omgeving kent ook veel meren waar u kunt zwemmen, windsurfen en vissen. Wie van golfen houdt, kan zich uitleven op de 27 holes golfbaan van Blue Green Domaine des Forges. Hoewel de Poitou-Charentes met name bekend staat als paradijs voor natuurliefhebbers, bezit de streek ook een aantal bekende attractieparken zoals Futuroscope en Le Puy de Fou. Hier kunt u genieten van diverse spannende shows en attracties. Wilt u met het gezin een dag naar de Atlantische kust? Ga dan bijv. naar de havenstad La Rochelle of het eiland Ile de Re dat op 1,5 uur rijden van Les Forges ligt.

Kenmerken van Domaine les Forges La Vigeliere

 • Ruime villa's geschikt voor 4 of 6 personen
 • (verwarmd) privé zwembad
 • De villa's op La Vigeliere beschikken over een grote tuin waar u kunt ontspannen;
 • Rustig gelegen villa's met veel privacy;
 • Twee openbare zwembaden in de nabije omgeving;

Vakantiewijzer

 • Gelegen in het zonzekere Poitou-Charentes;
 • Veel pittoreske dorpjes in de omgeving;
 • De regio heeft groene, beboste rivierdalen en een aantrekkelijk landschap.
 • Culture en toeristische trekpleisters in de nabije omgeving;
 • Geschikt voor een actieve vakantie;
 • Dag naar de kust (La Rochelle is ongeveer 1,5 uur rijden).
 

Download nu de app met informatie over Domaine Les Forges

Domaine Les Forges app store
Domaine Les Forges Google play