Les Bourg Est
Les Bourg Est

Domaine les Forges Le Bourg Est

Domaine les Forges Le Bourg Est ligt in midden-west Frankrijk, in het hart van de regio Poitou-Charentes. De ruim opgezette vakantievilla’s hebben een grote tuin en zijn gesitueerd rondom een prachtig aangelegde 27 holes golfbaan. Het domein beschikt over een tennisbaan, een jeu-de-boulesbaan en twee openbare zwembaden. 

 

Exclusieve vakantiehuizen

Le bourg Est kent twee soorten vakantiewoningen, gesitueerd op ruime kavels met veel privacy: de Villa Dive is een luxe vierpersoonsvilla en beschikt over twee slaapkamers, een complete inrichting en een aangenaam terras. De Villa Vonne is groter (voor 6 personen) en beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. Indien gewenst kunt u een villa reserveren met wasmachine, privéjacuzzi (Villa Dive) of privézwembad (Villa Vonne). De villa’s zijn van privé-eigenaren, waardoor indeling en inrichting per woning kunnen verschillen.

De omgeving van Les Forges

Poitou-Charentes is een aantrekkelijk toeristisch gebied net boven de Dordogne, waar van alles te doen en te beleven is. Net buiten het park kunt u genieten van glooiende landschappen met bossen, beekjes en moerassen. De omgeving kent ook veel meren waar u kunt zwemmen, windsurfen en vissen. Wie van golfen houdt, kan zich uitleven op de 27 holes golfbaan van Blue Green Domaine des Forges. Hoewel de Poitou-Charentes met name bekend staat als paradijs voor natuurliefhebbers, bezit de streek ook een aantal bekende attractieparken zoals Futuroscope en Le Puy de Fou. Hier kunt u genieten van diverse spannende shows en attracties. Wilt u met het gezin een dag naar de Atlantische kust? Ga dan bijv. naar de havenstad La Rochelle of het eiland Ile de Re dat op 1,5 uur rijden van Les Forges ligt.

 

Kenmerken van de villa's op Le Bourg Est

  • Keuze uit twee verschillende type vakantiewoningen, variërend van vier tot zes personen;
  • De villa's op Le Bourg Est beschikken over een grote tuin waar u kunt ontspannen;
  • Alle villa's zijn gelijkvloers
  • Gemeenschappelijk zwembad in de buurt 

Vakantiewijzer

  • Gelegen in het zonzekere Poitou-Charentes;
  • Veel pittoreske dorpjes in de omgeving;
  • De regio heeft groene, beboste rivierdalen en een aantrekkelijk landschap.
  • Culture en toeristische trekpleisters in de nabije omgeving;
  • Geschikt voor een actieve vakantie;
  • Dag naar de kust (La Rochelle is ongeveer 1,5 uur rijden).
 

Download nu de app met informatie over Domaine Les Forges

Domaine Les Forges app store
Domaine Les Forges Google play