Domaine les Forges Vieille Vigne

Domaine les Forges Vieille Vigne ligt in midden-west Frankrijk, in het hart van de regio Poitou-Charentes. De ruim opgezette vakantievilla’s hebben een grote tuin en zijn gesitueerd rondom een prachtig aangelegde 27 holes golfbaan. Het domein beschikt over een speeltuin en twee openbare zwembaden. 

Kenmerken van Domaine Les Forges Vielle Vigne

  • Twee openbare zwembaden in de nabije omgeving
  • Verwarmde zwembad van L´Aveneau is van eind april tot eind september geopend
  • WiFi-hotspots (gratis)
  • Gelegen naast een 27-holes golfbaan

Golfen

Op de 27 holes golfbaan gelegen in een ware Franse omgeving waar u naar harte lust kunt golfen. De golfbaan is perfect onderhouden, daarnaast heeft de baan Brede fairways waardoor de baan makkelijk aandoet. Deze baan is zowel voor de beginnende als ervaren golfers een uitdaging. De Zweed Bjorn Eriksson heeft deze baan ontworpen in drie banen van negen holes en is ongeveer 3.200 meter lang.
Bekijk hier alle golf banen in de regio. 

Poitou-Charentes

U verblijft in het aantrekkelijk toeristisch gebied in de Poitou-Charentes, net boven de Dordogne. U kunt hier heerlijk genieten met uw gehele gezin. Zeker omdat er in de omgeving veel is te zien en te doen voor volwassen en de kinderen. Ook kunt u van de volop genieten van Franse keuken. De vele restaurants met haar gastvrije terrassen zorgen er voor dat u kunt genieten van de lekkerste lokale specialiteiten.

Rondom het domaine

De directe omgeving biedt naast een 27 holes golfbaan volop recreatieve mogelijkheden als paardrijden, wandelen, vissen en fietsen. Op 30 minuten rijden zijn grote plaatsen als Parthenay en Politiers waar u uitgebreid kunt winkelen en van deze mooie steden kunt genieten. Een absolute aanrader is op 1,5 uur rijden naar La Rochelle en Ile de Ré aan de Atlantische kust. De ideale bestemming om te genieten van zee, zon en strand.  Ook een bezoek aan het indrukwekkende dorp Oradour-Sur-Glane (wat op zaterdagmiddag 10 juni 1944 compleet werd verwoest in de 2de wereldoorlog) met het herinneringscentrum is absoluut de moeite waard. 

Vakantiewijzer

  • Geschikt voor een actieve vakantie
  • Ideaal voor de golfliefhebber
  • Culturele en toeristisch trekpleisters in de nabije omgeving
  • Luxe en kleinschalige vakantieresorts

Andere vakantieresorts in Les Forges

Domaine les Forges Le Bois Senis
Domaine les Forges Le Bourg Est
Domaine les Forges La Vigeliere
Domaine les Forges l’Aveneau

 

Download nu de app met informatie over Domaine Les Forges

Domaine Les Forges app store
Domaine Les Forges Google play