Hameau de la Maridèle
Hameau de la Maridèle

Hameau de La Maridèle

 1. Rust & ruimte
 2. Vissen
 3. Rijke omgeving

Hameau de La Maridèle ligt gelegen in het Parc Régional Naturel du Périgord Limousin een beschermd natuurgebied, op ongeveeer 900 kilometer van Utrecht. Het Hameau ligt in het hart van Frankrijk en wordt door velen gezien als één van de mooiste gebieden in Frankrijk. De omgeving leent zich bij uitstek voor een sportieve vakantie. U kunt er onder andere: vissen, paardrijden, kanoën, zwemmen, golfen, wandelen en mountainbiken. In de prachtige omgeving is ook veel te bekijken: historische kastelen, verstilde dorpjes, eeuwenoude wijnkelders en interessante musea. 

Op het Hameau vindt u 7 ruime vakantiehuizen. Alle huizen op het Hameau bieden u comfort en zijn onder andere uitgerust met een vaatwasser, wasmachine oven en een magnetron, Niet geheel onbelangrijk op het Hameau is er gratis WiFi voor u als gast beschikbaar.

Vissen

De vakantiehuizen zijn allemaal rondom het vismeer gelegen. Veel huizen liggen zeer gunstig voor de visser die uitgerust is met electronische hengels. Door de korte ligging van de vakantiehuizen ten opzichte van het vismeer bent u binnen het bereik vanaf uw terras om het signaal goed te kunnen horen.

Er mag alleen door u als gast van het hameau gevist worden zonder visvergunning. Nachtvissen is toegestaan, mits de de andere gasten geen overlast ervaren. 

Welke vissen zitten er in de visvijvers van Hameau de La Maridèle? Hoofdzakkelijk zitten er karpers, roodvinvoorns, snoek en meervallen in de beide visvijvers die bij elkaar 4 hectare bedragen.

Comfortabele vakantiehuizen

Op dit kleinschalige Hameau vindt u momenteel 7 vakantiehuizen. Wij bieden u hier een vakantiehuis aan voor 2 tot 4 personen en 6 tot 8 personen. Alle vakantiehuizen hebben een ruim, deels overdekt terras omgeven door veel groen en waar u heerlijk tot rust komt en kunt genieten van het buitenleven. De vakantiehuizen zijn comfortabel ingericht met o.a. een vaatwasser en een wasmachine.

Kenmerken Hameau de La Maridèle

 • Keuze uit twee verschillende type vakantiehuizen;
 • Alle vakantiehuizen zijn geheel vrijstaand;
 • Twee grote visvijvers van ieder twee hectare;
 • Binnen- en buitenzwembad op het park;
 • Bakker en supermarkt op circa 5 kilometer;
 • Alle vakantiehuizen hebben gratis WiFi.

Vakantiewijzer

 • Prachtig natuurgebied;
 • Rustig gelegen Hameau;
 • Vlakbij de wijnstreek Périgord Pourpe (paarse Périgord);
 • Gezellig dorpjes en steden in de omgeving.
Zoover award winnaar
Logo natuurhuisje