Turracher Höhe

Welkom in Turracher Höhe

** Let op, alle reserveringen zijn op aanvraag. Na uw reservering zullen wij eerst bij de accommodatie moeten controleren of de accommodatie ook daadwerkelijk beschikbaar is. **

Het Oostenrijkse skigebied de Turracher Höhe in de gemeente Reichenau is een populaire wintersport bestemming voor een skivakantie. Met alles wat hier te beleven is, hoeft u zich niet te vervelen. Liefhebbers van natuurschoon kunnen hun hart ophalen tijdens een prachtige wandeling over de besneeuwde bergpaden. Skiërs en andere actieve wintersporters vinden hier voldoende uitdaging op verschillende niveaus. Zo zijn er pistes voor de beginneling, maar ook voor de gevorderden is dit een mooi skigebied. En na alle inspanningen is het hier 's avonds goed toeven. Kortom de ideale wintersport bestemming.

Ruime chalets met sauna

Het luxe vrijstaande vakantiehuis met sauna  en jacuzzi heeft een prachtig uitzicht op het omringende hooggebergte. Dit houten design vakantiehuis is in 2011 gebouwd en voorzien van alle luxe die men wenst tijdens de vakantie. 

 
 
Skigebied: Turracher Hohe
 

Een winter vakantie op de Turracher Höhe is vooral één ding: gevarieerd

Deze toeristische regio op een hoogte van 1763 meter is een veelzijdig winterparadijs met besneeuwde pistes, unieke wandelroutes en een idyllisch bergmeer waar in de winter opgeschaatst kan worden. 
Turracher Höhe is de perfecte regio voor Skieers, snowboarders, langlaufers en wandelaars. 

 

Kenmerken van Turracher Höhe

  • Vrijstaande luxe design-chalets;
  • Op loopafstand van het gezellige dorpscentrum;
  • Ski-in en ski-out op maar liefts 1800 m hoogte.
  • Skischolen voor skiërs en snowboarders;
  • Verhuur materialen bij de receptie.