Côte d'Azur
Côte d'Azur

Vakantiewoning Côte d´Azur Frankrijk

  1. 400 kilometer kustlijn en stranden
  2. Gevarieerd aanbod van restaurants
  3. Stedentrip naar Marseille, Nice en Cannes

Vakantiewoning Côte d'Azur

De prachtige natuurlijke kust van Frankrijk en het azuurblauwe water van de Middellandse Zee vormen een prima decor van een vakantiewoning. De Côte d'Azur staat voor veel mensen gelijk aan zon, zee, strand en alles wat daar bij komt kijken. Niet voor niets dromen veel mensen van een vakantiewoning aan de Côte d'Azur. Zoekt u ook een vakantiewoning in deze prachtige streek? Wij kunnen u helpen om een vakantiewoning te boeken in de Côte d'Azur. 

Bezienswaardigheden Côte d'Azur

In de Côte d'Azur liggen tal van beroemde plaatsen waar u tijdens uw vakantie eigenlijk een bezoek aan zou moeten brengen. Denk daarbij aan steden als Antibes, Sainte-Maxime en Cannes. Vanuit uw vakantiewoning kunt u deze steden op uw gemak bezichtigen. Overigens is het aan te raden om ook Nice met een bezoek te vereren. Deze stad heeft namelijk fantastische bezienswaardigheden waaronder verschillende musea en opgravingen uit de oudheid. Heeft u na een dagje cultuur snuiven weer zin in het strand? Geen enkel probleem! Vanuit uw vakantiewoning in de Côte d'Azur bent u zo op het strand en geniet u van het heerlijk verkoelende water van de Middellandse Zee. 

Leuke weetjes

Heeft u intussen al zin gekregen in zo'n fantastische zonvakantie helemaal in het zuiden van Frankrijk? Bekijk gerust ons aanbod van vakantiewoningen in Plan-de-la-Tour. Tot slot hebben we enkele leuke weetjes over deze streek verzameld:

  • De naam Côte d'Azur komt van schrijver  Stephen Liegeard die een boek schreef met die titel;
  • De Côte d’Azur heeft altijd veel kunstenaars getrokken, van Picasso tot aan Van Gogh;
  • In de plaats Grasse wordt 70% van alle parfums ter wereld gemaakt. Grote kans dat uw flesje hier ook vandaan komt!