Hameau des Claudins
Hameau des Claudins

Vakantiewoningen Hameau des Claudins

  1. 400 kilometer kustlijn en stranden
  2. 300 zonnige dagen per jaar
  3. Stedentrip naar Marseille, Nice en/of Cannes

Vakantie Hameau des Claudins

Hameau des Claudins ligt te midden van Le Massif des Maures, een beschermd natuurgebied tussen de steden Saint-Raphaël en Hyères. Het loont beslist de moeite om een rondrit door het ongerepte gebergte te maken. De steile wegen tussen de dichte bossen met kastanjebomen, kurkeiken en pijnbomen bieden u een adembenemend uitzicht op het landschap van de Alpen. 

Ontdek de troeven van de omgeving

De regio is doordrongen van wijngaarden. De vele wijnhuizen laten u met plezier van hun goddelijke dranken proeven. U kunt in de streek kennis maken met dorpjes als Collobrières, waar u kunt proeven van huisgemaakte confituur van kastanjes en de traditionele gekonfijte kastanjes. Breng een bezoek aan Chartreuse de la Verne, het middeleeuwse klooster en flaneer door de straten van het pittoreske dorpje La Garde-Freinet. Ook Grimaud is zeker een bezoekje waard, het middeleeuwse vestingstadje biedt u, naast gezellige marktjes, een fantastisch zicht op het berglandschap en de kust. Maar ook het dorp Plan de la Tour zelf biedt volop vertier. Naast de wekelijkse artisanale markt op donderdag, kunt u er het hele jaar door de sfeer opsnuiven van een kleurrijk, authentiek Provençaals dorpje in la douce France. Geniet van de ambiance tijdens de jaarlijkse traditionele feesten, leer de uitgebreide wijnvariëteiten in een van de proeverijen kennen, laat u bekoren door een verrassende expositie of dans- en theatervoorstelling of neem deel aan een van de spannende jeu-de-boulestoernooien. 

Hameau des Claudins

Geniet van het zachte klimaat

Op een kwartier rijden van Hameau les Claudins vindt u de boulevard, het gezellige stadscentrum en de uitgestrekte zandstranden van Sainte-Maxime, de populaire badplaats aan de Golf van Saint-Tropez. Tijdens de zomermaanden bent u zeker van een temperatuur van gemiddeld dertig graden.  

Vakantiewoningen Hameau des Claudins

​Hameau des Claudins heeft een totale oppervlakte van 35.000 vierkante meter. Het ''hameau'' dateert uit de 18de eeuw en is volledig gerenoveerd met behoud van originele elementen. Op het domein heeft u de keuze uit luxueuze twee en drie kamerappartementen.

Alle woningen zijn authentiek en smaakvol ingericht, in de stijl van de omgeving. Iedere woning beschikt over over een eigen terras of balkon en heeft uitstekende sanitaire voorzieningen.

Faciliteiten Hameau des Claudins

Tijdens uw vakantie op Hameau des Claudins kunt u gratis gebruik maken van het openbare zwembad. Verder kunt u bij de accommodaties tafeltennissen en jeu-de-boulen. In de omgeving kunt u verschillende activiteiten ondernemen zoals, golfen, vissen, fietsen en snorkelen.

Kortom: tijdens uw vakantie in Claudins is er genoeg te beleven, te doen, te zien en te proeven.​ 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!