Villa’s en appartementen in de Languedoc-Roussillon

De voordelen van Languedoc-Roussillon

Boek de appartementen en villa's van Résidence La Pinède

  1. Ruime appartementen en villa's
  2. Kindvriendelijk
  3. 300 dagen zon per jaar
  4. 40 kilometer zandstrand op loopafstand

Boek uw zomervakantie in Languedoc-Roussillon

Een bijzonder fraai gebied

  • Flexibele aankomsten; u hoeft bij ons niet per se van zaterdag tot zaterdag te boeken.
  • Een lang weekend, kleine midweek of extra lange week is ook mogelijk! U ontvangt een gratis jaarabonnement naar keuze op: ‘Côte & Provence’, ‘En Route’ of ‘Maison en France’ bij uw bestemming in Frankrijk 

Vakantie in de Languedoc-Roussillon

De Languedoc-Roussillon is een prachtige streek in het zuiden van Frankrijk, met aan de oostelijke kant de drukkere Côte d’Azur en aan de westelijke kant de majestueuze Pyreneeën. De regio omvat verschillende departementen. Het meest zuidelijke gebied, tegen de Spaanse grens aan, is het departement Pyrénées-Orientales. Hier heeft u tijdens een vakantie alles binnen bereik: de Middellandse Zee, de bergen en mooie dorpen om te bezoeken. Liberty Resorts biedt zowel vakantievilla’s als luxe appartementen in de Languedoc-Roussillon.

Luxe appartement Middellandse Zee

Zoekt u een luxe appartement bij de Middellandse Zee, weg van de drukte bij de Côte d’Azur? In de omgeving van Perpignan nabij de grens met Spanje kunt u verblijven in een van onze luxe accommodaties bij de kust. De vakantievilla’s en appartementen van Résidence La Pinède bevinden zich aan de Middellandse Zee. Résidence La Pinède heeft balkonnen op het zuiden, een eigen zwembad en is slecht enkele minuten lopen van zee. De badplaatsen in de Languedoc bieden tal van gezellige restaurants en een groot winkelaanbod, zodat u het zonnebaden regelmatig kunt afwisselen met een wandeling of een terrasje. Barcarès heeft een breed zandstrand en een gezellige haven. Geniet van alle gezelligheid van de Méditerranée, met het strand vlakbij. De appartementen bij de Middellandse Zee bieden gratis parkeergelegenheid, een gemeenschappelijk zwembad met ligbedden en gratis wifi. Per groep appartementen is er een lift aanwezig.

Pyrénées-Orientales

Het zuidelijkste departement van de Languedoc-Roussillon is de Pyrénées-Orientales, het departement waar onze appartementen zich bevinden. Meer dan 300 zondagen per jaar, 40 kilometer aan zandstranden en allerlei leuke bezienswaardigheden maken het tot een topbestemming voor een vakantie in de Languedoc-Roussillon. Er liggen diverse leuke plaatsen in de buurt en er is dus van alles te doen tijdens uw vakantie. Maak zeker een uitstapje naar de bruisende stad Perpignan, met talrijke leuke feesten, concerten en culturele trekpleisters. Andere bezienswaardigheden in de Pyrénées-Orientales zijn de vesting Fort de Salses, de jachthaven van Barcarès, de plaatsen Narbonne, Céret en Prades. Céret staat bekend als schildersdorp en “mekka van het kubisme”; onder meer Picasso heeft hier een tijd gewoond. Ook golfers vinden hun gading in de Pyrénées-Orientales: in de directe omgeving van onze vakantieparken kunt u golfen op mooi aangelegde banen. En natuurlijk zijn ook de wintersportgebieden van de Pyreneeën niet ver weg!

 

Résidence La Pinède

Het park ligt op slechts 300 meter van het strand, waardoor Résidence la Pinède een uitstekende uitvalsbasis is voor een heerlijke strandvakantie aan de Middellandse Zee.