Weekendje weg op vakantiepark in Nederland en België
Weekendje weg op vakantiepark in Nederland en België

Weekendje weg in Nederland en België

Weekendje weg in Nederland en België in een gezellig en kindvriendelijk vakantiepark

 

Genieten van een weekendje weg in Nederland in Drenthe

Wanneer u echt wilt genieten en alles van huis - natuurlijk op de leuke dingetjes na - wilt vergeten, dan is Drenthe de bestemming voor uw weekendje weg in Nederland. Op ons vakantiepark het Timmerholt kunt u deze dagen heerlijk genieten in bijvoorbeeld een 6-persoons wellness woning. Dit luxe landhuis is voorzien van jacuzzi, sauna en een zonnebank. Door de centrale ligging bent u niet ver van de leuke steden in de omgeving als Groningen, Zwolle en Leeuwarden. Tijdens uw weekendje weg in Nederland kunt u ook een bezoekje brengen aan het in 2016 geopende dierenpark Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Wist u dat het park in haar openingsjaar 1,3 miljoen bezoekers trok? Al met al een zeker bezoekje waard dus!

Gezellig een weekendje weg in Nederland en België​Wilt u er even tussenuit of wilt u gewoon even genieten van het mooie Nederland en België? Ook voor een weekendje weg heeft Liberty Resorts een leuk aanbod in het gezellige Drenthe, Utrecht en Luik! 

​Of u nu een weekend weg gaat met vrienden en/of kennissen, gezellig met z'n tweetjes of met het gehele gezin, wij bieden u comfortabele bungalows in zowel Nederland als in België. U kunt het gehele jaar door genieten van alles wat er op en rond de parken te beleven is. Onze reisspecialisten helpen en adviseren u graag bij het zoeken van uw bestemming voor uw weekendje weg. Bekijk hier de beschikbare accommodaties op onze website.

Hoeveel vissen denkt u te kunnen vangen?

Wanneer u met vrienden een weekend lekker wilt gaan vissen dan heten wij u van harte welkom op Vakantiepark het Timmerholt. Centraal in het park ligt een grote visvijver met een uitgebreid visbestand. Dit visbestand wordt in samenwerking met de visfederatie Groningen/Drenthe op peil gehouden. Hierdoor heeft u een prima visvijver om een weekend door te brengen aan de oevers. Hoeveel vissen denkt u hier te vangen? Gaat u liever ergens anders vissen bekijk dan ons aanbod in Brabant

De Utrechtse Heuvelrug ontdekken?

Ook op de Utrechtse Heuvelrug is voldoende te ontdekken. De Thijmse Berg ligt midden in Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. U kunt vanaf het park de omgeving wandelend of met de fiets verkennen.

Of u nu kunstliefhebber bent (het Kröller-Müller Museum), graag naar de dierentuin gaat (Ouwehands Dierenpark) of lekker wilt winkelen in het grote winkelcentrum van Veenendaal, het kan allemaal tijdens uw weekendje weg op de Utrechtse Heuvelrug. In Veenendaal kunt u sinds kort gratis parkeren in de (overdekte) gemeentelijke parkeerplaatsen in het centrum!

Wat denkt u van België?

Château Dieupart ligt in een prachtig gelegen stadje in Aywaille ten zuiden van Luik. De stad Luik ligt net iets onder Maastricht. Wanneer u aankomt bij dit prachtige 16e-eeuws château ervaart u de rust om tijdens uw weekendje weg heerlijk te kunnen ontspannen. Met een grote supermarkt vlakbij het château en de dorpje Aywaille dat te voet te bereiken op slechts 500 meter heeft u de auto eigenlijk niet nodig. 

 

Heeft u nog vragen?

Onze reisspecialisten helpen u graag!